Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Vérfagyasztó videón a Margit hídon történt motorosgázolás

Figyelmetlenség vezethetett a balesethez.

Fotó: BpiAutósok YouTube
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Az eset szombaton történt a Margit hídról lefelé, a felvétel alapján pedig valószínűleg figyelmetlenség okozhatta a karambolt, melynek során hátulról letarolt egy autós egy pirosnál várakozó motorost.

A sofőr az első zöldet még sikerrel vette, a másodiknál viszont valamiért nem vette figyelembe sem a pirosat, sem pedig a várakozó motorost. Az utolsó pillanatban ugyan fékezett és elrántotta a kormányt, az ütközést viszont már nem tudta elkerülni. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

A BpiAutósok csatornájára feltöltött videón látható, ahogy a motoros alól kirepült a kétkerekű, és az is tisztán látszik, ahogyan az esés közben az aszfalthoz csapódik a bukósisakja – amely vélhetően az életét is megmentette.  

Habár a motoros magánál volt az ütközést követően, vélhetően nem úszta meg sérülés nélkül, egy közelben lévő hölgy pedig tudta, mit kell tenni, és megkérte, hogy feküdjön le a mentők kiérkezéséig.

Ez a lehetséges gerincsérülés miatt kiemelten fontos lépés volt, hiszen egy esetleges mozgatással komolyabb kárt szenvedhetnek az elmozdult csigolyák, melyeket hasonló esetben szakszerűen rögzíteni kell.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Karddal hadonászó férfit tartóztattak le Londonban

Egy karddal hadonászó férfit tartóztattak le a londoni rendőrök, nem sokkal azután, hogy késelősről kaptak bejelentést.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.