Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Stagnálás a kutakon, nem változnak a hét közepén az átlagárak

Az elmúlt napokban nem mozdult túl nagyot az üzemanyagok ára.

Fotó: Unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról a holtankoljak.hu tájékoztatott, szerdán nem változnak az üzemanyagok beszerzési árai. A benzint átlagosan 576 forintért tankolhatjuk, míg a gázolaj átlagára marad 554 forint.

A literenkénti átlagok az előző héten is stagnálást mutattak, a benzin ára nem változott, míg a gázolajé mindössze két forinttal lett kevesebb. Az ezt megelőző időszakban némi emelkedés volt tapasztalható, míg előtte hosszabb ideig csökkenő tendenciát mutattak az árak. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Az átlagárak május közepén érték el a mélypontot, akkor a benzint 557, a gázolajat pedig 542 forintos árakon tankolhattuk. A szórás persze így is jelentős az országos adatokat nézve.

A benzin legolcsóbb hazai literenkénti ára jelenleg 529 forint, míg a gázolajé 520 forint. A maximum előbbi esetében 631, utóbbinál pedig 680 ft.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.