Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

A Pókember: A pókverzumon át sztárja szívesen látná Pedro Pascalt a folytatásban

Úgy tűnik, manapság mindenki Pedro Pascallal akar dolgozni.

Fotó: EPA/JUSTIN LANE
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Pókember 2099 szinkronszínésze, Oscar Isaac Pedro Pascalt szeretné hallani egy öreg, befásult Pókember szinkronhangjaként a Pókember: A pókverzumon át folytatásában.

Már az első alkotás is megszámlálhatatlan Pókembert mutatott be, ám a rajongók még ennél is többet láthatnak a közelgő folytatásban, a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse című animációs filmben. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Előtte azonban érdemes megnézni a trilógia második részét, a jelenleg a mozikban futó Pókember: A pókverzumon át című filmet, ugyanis csak 2024-ben érkezik a folytatás. Oscar Isaac az új filmben Pókember 2099-ként tűnik fel, míg az előző filmben Miguel O’Hara-ként ismerettük meg.

A színész nemrég a GQ-nak adott interjút, melynek során arról kérdezték, kiket látna szívesen a folytatásban: szerinte a film készítőinek nem igazán van szükségük segítségre a szereposztásban, tekintettel arra, hogy eddig mennyire jól eltalálták a karaktereket, de azért Pedro Pascal nevét szívesen látta volna a szinkronhangok között:

„Nem is tudom. Annyira zseniálisak abban, hogy megtalálják a megfelelő személyt a megfelelő karakterhez, de talán Pedro Pascal. Találjunk neki valamit. Pókembernek kellene lennie, egy nyűgös, öreg Pókembernek.”

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.