Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Karácsony jelenti, véget ért a metró felszíni pótlása is

Karácsony Gergely arról számolt be, hogy az M3-as metró felújításának befejezésével a metró felszíni pótlása is véget ért.

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Hosszú folyamat volt az M3-as metró szakaszának felújítása, és ez a felső szintekre is vonatkozott. Számos változtatásra volt szükség, hogy a közlekedésben érintettek ne szenvedjenek hiányt, hiszen ez egy rendkívül forgalmas szakasz.

Most, hogy a felújítás a végéhez ért, a felszíni pótlást is el lehet engedni. Karácsony Gergely elismeri, a több évig tartó átmenet nem volt könnyű Budapest lakosságának, amiért hálás a türelmükért. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

„Az M3-as felújításának befejezésével véget ért a metró felszíni pótlása is. Ez a több évig tartó átmenet bizony nem volt könnyű a városlakóknak, ezért köszönöm minden budapesti türelmét.” – írta Karácsony a posztjában.

„A metró átadása után, amint lehetett, megkezdtük a helyreállítást, így például a Károly körúton már vissza is állt a korábbi forgalmi rend.” – folytatta a vasárnap reggeli bejegyzésében Budapest főpolgármestere.

„Vannak azonban olyan területek, ahol hosszabb időt vesz igénybe az átalakítás, a pótlást segítő ideiglenes megállók bontása nem egynapos folyamat, de már zajlanak a munkálatok az Üllői úton és jövő héten kezdődik a pótlás utáni forgalmi rend kialakítása a Váci úton is. A metró megújításával a felszíni forgalom is átalakul. Addig is köszönöm a kitartó türelmeteket!”

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.