Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Rácz Jenő felesége örül, ha heti kétszer lejut a konditerembe

Édesanyának lenni már teljesen más, mint azelőtt, és ez természetesen az edzések számán is meglátszik.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő felesége is szembesült ezzel, mivel óriási feladatot jelent gyermeket nevelni. Azok, akik azt gondolják, hogy mindenre külön embert alkalmaznak Dóriék, tévednek, mert a házimunkát is ők végzik.

Átlagos családként élik az életüket, Jenő sokat dolgozik, Dóri pedig a napja legnagyobb részében a kislányával van. Emellett ő is dolgozik, tartalmakat gyárt, adott esetben fotózásokra jár, interjúkat ad, vagy edzeni megy. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

„Naponta mennyi időt tudsz edzéssel tölteni Kami mellett?” – futott be a kérdés Dóri népszerű Instagram oldalára, amit sokan követnek, és rendszeresen tart a közösségnek kérdezz-felelek órákat.

„Naponta?” – kérdezett vissza Dóri. „Hát… Napi kétszer sétálunk, és reggeltől estig életmentő kommandós vagyok mellette, de sokszor előfordul, hogy alvásidőben nem az edzést választom.” – folytatta.

„Mindig döntés kérdése, és sokszor nyer a munka vagy a házimunka. Örülök, ha heti kétszer lejutok a kondiba.” – válaszolt nagyon őszintén a csinos és kiváló formának örvendő Dóri, heti két edzés ide vagy oda.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.