Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

A Pókember: A pókverzumon át már most remekül teljesít a mozikasszáknál

Sőt: a június 1-jén debütált alkotás minden idők második legnagyobb csütörtöki bevételét könyvelhette el az Egyesült Államokban.

Fotó: Sony Pictures
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Pókember: A pókverzumon át már most elsöprő siker a mozikban: a film 16 millió dollárt hozott csütörtökön az Egyesült Államokban, amivel ez lett a második legnagyobb bevételt hozó animációs film. Csak a 2018-as A hihetetlen család 2. előzi meg a maga 18,5 millió dolláros bevételével.

Összehasonlításképpen: a 2018-as Pókember: Irány a Pókverzum! csütörtöki megjelenésekor 3,5 millió dolláros bevételt hozott az Egyesült Államokban, majd az első pénteki napon 12,6 millió dollárt, míg az első hétvégén 35,3 dollárt. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A Deadline azt írja, az előzetes prognózisok szerint a Pókember: A pókverzumon át várhatóan 75-90 millió dolláros bevételt hoz majd az első hétvégén az amerikai mozikban, ami több mint a kétszerese lenne az első film nyitóhétvégi eredményének.

Ezt a rekordot pedig szintén a 2018-as A hihetetlen család 2. tartja, mely 182,6 millió dollárt hozott a konyhára a nyitóhétvégén az Egyesült Államokban. Az új Pókember-animációs film nem csupán a nézőket nyűgözte le, ugyanis a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a frissen debütált alkotásról.

Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a Pókember: A pókverzumon át után érkezik majd a Beyond the Spider-Verse, várhatóan 2024-ben. Továbbá egy új élőszereplős Pókember-filmet is terveznek Tom Holland főszereplésével, illetve más készül egy Spider-Woman-film is.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.