Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Verőfényes napsütésre számíthatunk szombaton, csak elvétve lesznek záporok

Szombaton maximum 26 fokig emelkedik majd a hőmérséklet napközben, ám javarészt napsütésre készülhetunk, záporok pedig már csak az ország nyugati területein fordulhatnak elő.

...svg content...Fotó: Unsplash/Przemyslaw Reinfus
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken a sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, amelyek éjszakára nagyrészt feloszlanak, de főleg a Dunántúlon maradnak felhős tájak.

Szombaton a nyugati részeken is szakadozik a felhőzet és mindenütt sok napsütés várható, legfeljebb kevés gomolyfelhő lehet az égen. Pénteken elszórtan – kisebb számban északon – pattanhatnak ki záporok, zivatarok, éjszaka csökken a számosságuk, és szombaton már csak a nyugati területeken lehet elvétve zápor. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nagy területen megélénkül, néhol megerősödik az északi, északkeleti szél, de zivatarok környezetében is lehetnek erős, viharos széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 16 fok között alakul, de az északi szélvédett völgyekben ennél több fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 21 és 26 fok között várható.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.