Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,42 Ft
Euró
388,22 Ft
Font
452,75 Ft
Bitcoin
63,364 $

Stohl András is meghatódott, kicsordultak a könnyei a Párharc döntője előtt

Stohl András egy nagyon határozott férfi, ugyanakkor hatással vannak rá az érzelmek, és megható volt, ahogyan megkönnyezte a pillanatot.

Fotó: Instagram/Párharc
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rövidesen véget ér a Párharc második évada, melynek végén megtudhatjuk, ki nyerte a fődíjat. Egy lépésre vagyunk attól, hogy mindez kiderüljön, de az már nem titok, hogy kik jutottak be a fináléba.

Nem meglepő módon a fő esélyesnek tartott Somhegyi Krisztián és párja megérkezett a döntőbe. Mellettük Mischinger Péter van ott a szerelmével, így kettejük közül biztosan nyerni fog valaki egy műsorban, amire ezelőtt nem volt példa. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Krisztián és Péter az Exatlont kétszer is megjárta, de nem nyertek, míg Peti a Farm VIP-ban a vártnál sokkal hamarabb esett ki. Most itt az újabb lehetősége arra, hogy ott legyen az első helyen, viszont Krisztiánék rettentően erősek.

A döntő előtt az össze versenyző ott lehetett a villában, Kozso és kedvese is. András meghatódott a pillanaton, és természetesen eszébe jutott a párja, mert azok a versenyzők, akik ott vannak, ők is mindent megtesznek a másik felükért.

András remekül vezeti a Párharcot, tökéletes választás volt a szerepre, és már csak egy lépés választja el attól, hogy bejelentse, ki lett 2023 nagy győztese. Értékes nyeremény vár a duóra, szóval alig várjuk az estét.