Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sarka Kata elismerte, ez most borzasztóan nehéz volt számára

Kata azonban teljesítette, amit kitűzött maga elé, amiben a barátnője is nagy segítségére volt. Egy újabb remek teljesítmény a magyar híresség neve mellett.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Kata azonban teljesítette, amit kitűzött maga elé, amiben a barátnője is nagy segítségére volt. Egy újabb remek teljesítmény a magyar híresség neve mellett.

A sportolás sok mindenre jó, többek között abban is segít, hogy a lelkünk visszabillenjen a helyére. Mindenki más és más módon használja fel ezeket a sportolási lehetőségeket, amik az utóbbi időben divattá váltak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A végeredmény azonban ugyanaz, a mozgás segít, ami által fejlődünk, és sokszor nemcsak fizikai szinten. Olyan gátak szakadnak át bennünk, melyeknek köszönhetően egyre kitartóbbak és motiváltabbak lehetünk.

SARKA KATA, A PROFI SZELFIS

Ezeket a tulajdonságokat természetesen az élet más területein is jól tudjuk kamatoztatni. Sokan például a futásban találták meg azt, amit mindig is kerestek. A sztárok közül is vannak, akik futva kapcsolódnak ki, és imádják csinálni.

Sarka Kata sokat fut, és olyan célokat teljesít, amikre valóban büszke lehet. A félmaraton után nem telt el sok idő, és újra rajthoz állt egy versenyen. A 15 kilométer nem lehetett könnyű ebben a forróságban.

„Ez most borzasztóan nehéz 15 km volt. Nem tudom, hogy a nagy meleg miatt, vagy a mindennapi futás pihenő nélkül, de ezért most nagyon megküzdöttem.” – ismerte el Kata a hivatalos Instagram oldalára kitett bejegyzésében, köszönetet mondván a Helga barátnőjének, aki tartotta benne a lelket.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/egyszeruen-jo-ranezni-hosszu-katinkara-aki-nemcsak-boldog-hanem-vicces-is/