Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

45 zsáknyi emberi maradványt találtak a mexikói hatóságok

Egyelőre nem tudni, hogy hány halottról lehet szó, mint ahogy azt sem, hogyan kerültek a maradványok a zsákokba.

Fotó: EPA/Carlos Lopez
Észak-Amerika

Szabó Kata

Szerkesztő

A mexikói hatóságok 45 zsáknyi emberi maradványt találtak az ország északi részén, jelenleg pedig annak megállapítása zajlik, hogy a maradványok hány holttesthez tartoznak.

A Guadalajara külvárosában egy szurdokban talált zsákokban férfiak és nők maradványai egyaránt voltak, közölte Jalisco állam főügyészi hivatala. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A tűzoltók és a polgári védelem egy helikopter segítségével dolgozott a maradványok kiemelésén a szurdokból, a munkálatok pedig a következő napokban is folytatódni fognak. Az emberi maradványokat a múlt héten eltűntnek nyilvánított hét fiatal keresése során találták meg, ám egyelőre nem tudni, hogy ők is a megtalált maradványok között vannak-e.

Mexikóban több mint 110 ezer eltűnt személyt tartanak nyilván, ezen belül is Jalisco államban keresik a legtöbb eltűntet, mintegy 15 ezret, számolt be róla az AP hírügynökség.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.