Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Jogsi nélkül, részegen motorozott egy balatonfüredi férfi

Ez csak egy példa az egyenruhások által a közelmúltban Veszprém vármegyében végzett rendőri intézkedések eredményeiből.

Fotó: Unsplash/Bence Kazi
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint az egyenruhások az elmúlt 4 napban Veszprém vármegyében több esetben is intézkedtek, és számos szabálytalanságra derítettek fényt.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 4 napban a rendőrök nyolc személyi sérüléssel járó és tizenhét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

A szolgálatot ellátó állomány négy főt vett őrizetbe és tizenkilenc személyt fogott el, közülük tizenhét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, harmincöt embert állítottak elő, köztük tizenötöt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hat esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. május 29-én éjszaka Balatonfüreden igazoltattak egy motorkerékpárral közlekedő 35 éves dunaújvárosi lakost. Az intézkedés során, megállapítást nyert, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint felmerült nála az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alátámasztott.

A járőrök a sofőrt ezután további mintavételre előállították, és ittas járművezetés gyanúja miatt ellene büntetőeljárást, valamint engedély nélküli vezetés miatt vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.