Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

Sáfrány Emese 15 éves kora óta él Budapesten, és imádja

Nagyon szereti a fővárost, mely számtalan szép helyszínt rejt magában, kezdve a hidakkal, amik különleges látképet adnak.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sáfrány Emese is kiváló nyári formában várja a következő időszakot, ami egyúttal számtalan kültéri programot is hordoz magában. Sokáig van fent a Nap, és lassan már a késő esti órákban is kellemes meleg lesz.

Ennek is megvannak a maga pozitív energiái, és régóta vártunk már erre. Emese szintén szereti a nyarat, és a budapesti életet, amihez sok minden köti, nincs gondja a nyüzsgő várossal, nem vágyik vidékre. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

15 éves kora óta él Budapesten, de még ennyi idő után is rá tud csodálkozni, mennyire gyönyörű. Egyet tudunk érteni vele, nem beszélve a történelmi helyekről, és az sem lehet kérdés, hogy Budapest a világ egyik legszebb városa.

„15 éves korom óta élek ebben a városban, de még mindig rá tudok csodálkozni, hogy mennyire gyönyörű. Budapest jócskán bővelkedik a történelmi és kulturális látnivalókkal.” – írta a posztjában Emese.

„Imádom benne, hogy állandóan megújulnak az éttermi és szórakozási lehetőségek, a hangulatos kávézók és teraszok, valamint a Duna parti sétány és hídjai egész évben vonzzák a turistákat és a helyieket egyaránt. Ti miért szeretitek Budapestet?”

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.

Gyerekek bukkantak rá egy női holttestre Aszódon

Gyerekek találtak rá egy női holttestre Aszódon, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, akire súlyos büntetés várhat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.