Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Dzsudzsák Balázs jól viseli a csuklótörését

Nincs arról szó, hogy Dzsudzsák Balázs folyamatosan búslakodna, és szerencséje nem a lába sérült meg.

...svg content...Fotó: A győri Kiss Bence András (b) és a debreceni Dzsudzsák Balázs (j) a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott ETO FC Győr (NB II) - Debreceni VSC mérkőzésen a győri ETO Park Stadionban 2023. február 8-án. MTI/Krizsán Csaba
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs folytatja a pályafutását, sokan joggal példaképként tekintenek rá, és még mindig megannyi fiatalt motivált a sportra, nemcsak Debrecenben. A pályafutása alatt megmutatta, nem létezik lehetetlen, és igenis adott a nemzetközi karrier, ha keményen dolgozunk érte.

Balázs mindig is keményen dolgozott a pályán, és azon kívül is. Rengeteg plusz edzés van mögötte, akárcsak Cristiano Ronaldo esetében, aki maximálisan ebben hisz, mert önmagában a tehetség sokszor nem elegendő. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Az egykori magyar válogatott csapatkapitány büszke lehet az általa elért eredményekre, és még mindig fitt. Ugyanolyan intenzitással harcol a pályán, semmit nem vesz félvárról, most viszont pihennie kell.

Annyi szerencséje volt a legutóbbi súlyosabb sérülésekor, hogy az a szezon végén történt. Azóta megoperálták és jó kedve van, igyekszik pozitív maradni, ami csak segíthet neki abban, hogy hamarabb felépüljön.

Balázsnak is jár a pihenés, bár ő sem így képzelte el a nyara első felét, viszont jó látni azt, hogy nincs rossz hangulatban. Erre a linkre kattintva megnézhetitek a Debrecen játékosát, akit épp kávézás közben fotóztak egy elegáns szettben. Kitartást, Balázs!