Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Egy szlovák rendszámú sportautóval gázolt az ittas nő Kiskunhalason

Egyre több információ lát napvilágot a kiskunhalasi tragédiáról, melynek áldozata egy idős kerékpáros.

Fotó: Unsplash
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, újabb halálos gázolás történt Magyarországon, ezúttal Kiskunhalas térségében. A rendőrség megerősítette, hogy pozitív lett a sofőr alkoholtesztje, tehát ittas volt a tragikus incidens idején.

A Dél-Alföld Info beszámolója szerint egy szlovák rendszámú sportautóval gázolták halálra a kerékpárost, akinek nem lehetett megmenteni az életét. Több fotót is közölt a lap a helyszínről, a sportkocsiról és az összeroncsolódott kerékpárról. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A lap azt írja, az idős férfi a kerékpárját tolva akart átkelni az úttesten, de nem vette észre a mögötte haladó sportkocsit, majd elé lépett. A mentők mindent megtettek azért, hogy a férfi életben maradjon, de már nem tudtak segíteni.

Egy 83 éves férfi az áldozat, még csak kórházba sem lehetett szállítani. A gázoló egy mindössze 23 éves nő, akit a történtek miatt előállítottak, de sokkal többet egyelőre nem tudni az ügyről.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.