Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Singh Viki hercegnős megjelenését imádni fogod (fotók)

Singh Viki egy nagyon csinos és vonzó énekesnő, akinek ráadásul különleges a hangja, így még többen kapják rá fel a fejüket.

Fotó: Instagram/Singh Viki
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Singh Viki egyúttal az egyik legvonzóbb énekesnő is Magyarországon, függetlenül attól, hogy önbizalomhiánnyal küszködik. Sokan nem értik ezt, de ez ennél bonyolultabb és összetettebb kérdés.

Az ember sok mindent másképpen él meg belül, de jó látni azt, hogy Viki ennyire élvezi a jó időt, a nyarat. A fürdőruhás fotójával is nagyot ment, ami után még magasabbra tette a lécet az új bikinijében. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Talán nem tévedünk, ha azt mondjuk, lesz még pár hasonló szexi fotó Vikiről a nyár folyamán. Egy olyan személyiség, akiből csak úgy áradnak ezek az energiák, és nem utolsó sorban, jól is kezeli mindezt.

A hercegnői ruhák szintén remekül állnak rajta, az alább látható szett is meggyőzött bennünket. Szereti a mesék világát, és most is úgy néz ki, mintha csak a Disney egyik élőszereplős animációs filmjéből lépett volna elő.

„Viktória hercegnő. Ő a legújabb és legkedvesebb alteregóm. Viktória hercegnőt elvarázsolta gonosz mostohája, ezért kipottyant a mesekönyvéből, ahhoz, hogy megtörjön az átok és hazajuthasson ki kell találnia 5 hercegnő nevét, és elmesélni a történetüket. Ebben természetesen csak a legkedvesebb gyerekek segíthetnek neki!”