Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

„Szellem elől menekülve” tört be egy házba egy floridai férfi

Egy floridai férfi, aki állítólag szellemet látott egy Daytona Beach-i motelben még kedden segítségért kiabálva tört be egy házba, ezzel megágyazva saját letartóztatásának.

Illusztráció. Forrás: Unsplash
Észak-Amerika

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

A 38 éves Andrew George és 36 éves női társa a kirohanás előtt nem sokkal egy motelban foglaltak szobát, majd miután hallották a fürdőszobai ablakot kinyílni, visszakövetelték a pénzüket, írja a WKMG-re hivatkozva a New York Post.

A páros azt képzelte, egy árnyék követi őket, így a városba menekültek a bírósági iratok szerint, egy helyi kikötő parkolója felé rohanva pedig George a vízbe esett. Miután társa kisegítette őt, egy üzlethez futottak, melynek ablakait a férfi egy székkel próbálta betörni, miközben segítségért kiabált. Soron kívül Jakab Péter pártja már biztosan nem indulhat az EP-választáson

Egy, a közelben élő nő kiment a lakásából megnézni, mi okozza a zajt, őt meglátva George felé kezdett rohanni, erre ő visszament a lakásba, a férfi pedig dörömbölni kezdett az ajtaján. Mire a rendőrök kiérkeztek, már sérüléseket is szenvedett, de az nem derült ki, hogy mi történt vele.

A nyomozóknak a férfi elmondta, ő és társa azért menekültek el a motelből, mert szerintük egy szellem támadta meg őket, míg az üzletbe azért nem jutott be, mert „Isten úgy gondolta, rossz emberrel lóg együtt.”

George azt is elmondta, a lakásba azért nem tört be, mert gyerekeket hallott, akiket nem akart megijeszteni, az éjszaka történteket pedig később azzal magyarázta, hogy kábítószert fogyasztott. Végül kétrendbeli betöréssel vádolták meg.

Ismét az MNB nevében próbálkoznak a csalók

A telefonszámokat klónozva aztán az MNB ügyintézőinek adják ki magukat, hogy ily módon húzzák csőbe a gyanútlan áldozatokat.