Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Tóth Andi újra énekelt, fantasztikus hangja van (videó)

Tóth Andinak látható módon hiányzik az éneklés, és most ismét kieresztette a hangját, aminek sokan örülhetnek.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi éli az életét, talán kissé háttérbe vonulván is, bár ez nem egyszerű, mert országosan ismert, és sokat foglalkozik vele a bulvársajtó. Bármit is tesz, azt általában felnagyítják, és az emberek sok mindent elhisznek róla.

Rengeteg pletyka jelenik meg a hírességekről, külön csoportok, fórumok vannak erre a célra, és ez egy soha véget nem érő folyamatnak tűnik. Andi már hozzászokhatott ehhez, nem tud igazán mást tenni. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Közben visszatért a bokszedzésekhez, kombinálva ezt a küzdősportos elemekkel. Láthatóan nem kopott meg a tudása, és nagyon szereti csinálni, miközben élete formájában van, rendkívül erős vonalakkal rendelkezik.

Nemrég Berlinbe utazott, ahol egy izgalmas eseményen vett részt. A buli sem maradhatott el, és mindenki láthatta, milyen csinos, szexi az énekesnő, aki igyekszik minél többet kihozni magából.

Mivel egy ideje nem ad koncerteket, érthető módon maga az éneklés hiányzik számára. A berlini eseményen kieresztette a hangját, amit telefonnal rögzítettek, melynek pillanatait erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Hatgólos meccset nyert meg a Barcelona a Valencia ellen, Lewandowski volt a hős

Xavi csapata, a Barcelona végül fordított a Valencia ellen, és 4-2-re nyert, de a bajnoki cím így is távoli.