Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Zámbó Krisztiánnak nagyon elege lett Győzikéből, balhé volt a forgatáson (videó)

Zámbó Krisztiánnál elszakadt a cérna, addig Győzike finoman jelezte, ne beszéljenek a magánéletéről a Hal a tortánban.

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nehéz elképzelni, hogy Győzike és Zámbó Krisztián a legjobb barátok lesznek, de erre talán nincs is szükség. Arra azonban nem számíthattak, hogy a műsorban összekapnak egymással, és hangosabb szóváltás alakul ki közöttük.

Győzike nem először szerepel a Hal a tortánban, rövid időn belül ez már a második vendégszereplése. Ugyanebben az évadban Gáspár Virágnak segített, és a fiatalabbik lánya végül mindent vitt. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Most pedig Kunovics Katinka segítségére sietett, de a főzés után még ott maradt a társasággal. Felszolgálóként volt jelen, viszont eljött az a pont, amikor kellemetlenné vált a helyzet, amikor Győzike és Krisztián egymásnak feszült.

A két híresség nem értett egymással egyet, olyannyira nem, hogy Krisztián inkább felállt az asztaltól, és úgy tűnt, inkább hazamegy. Ez végül nem történt meg, viszont feszült volt a légkör.

„Katinka, tudod, hogy miért vagyunk 24 éve profik? Azért, mert nem így viselkedünk.” – mondta Győzike Krisztián viselkedése kapcsán. Katinka nem akart ezzel foglalkozni, már amúgy sem volt boldog, hogy elrontják az estéjét. „Mert most ők hisztiznek. Itt jön ki a két dudás története…”

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.