Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Régóta várt újítás érkezett az Instagramra

A felhasználók mostantól már GIF-ek segítségével is válaszolhatnak az Instagram-posztokra.

...svg content...Fotó: Pexels / Illusztráció
Smart

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Sok felhasználó panaszkodott amiatt, hogy az Instagram kommentszekciója kissé sterilnek hat, míg mások éppen ezt nevezték egyik legnagyobb előnyének, mondván így a beszélgetések tömörek és átláthatóak maradnak.

Nos, utóbbi csoport most vélhetően nem lesz túl boldog, ugyanis Adam Mosseri és Mark Zuckerberg bejelentették, hogy ezentúl már GIF-ek beszúrására is lehetőséget biztosítanak. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Az említett funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó a Giphy platformról származó GIF-et használjon egy poszthoz, vagy másvalaki által mondottakhoz fűzött kommentként.

Ezen kívül Mosseri megjegyezte, hogy az Instagram a dalszövegek megjelenítését is teszteli a Reelsben. A funkció a Meta által 2021-ben bevezetett automatikus feliratozó továbbfejlesztése lesz.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.