Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Pécsi klinikáról tűnt el egy 23 éves férfi

Virág Dánielt március eleje óta nem találják.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A rendőrségen a férfi apja tett bejelentést, miszerint 23 éves fia március 6-án, egy pécsi, 400 ágyas klinikáról távozott ismeretlen helyre, azóta pedig nem adott életjelet magáról.

Mint a police.hu-n megírták, tartózkodási helye azóta is ismeretlen, a felkutatására tett intézkedések idáig nem vezettek eredményre, ezért most a lakosság segítségét is kérik az eltűnt férfi ügyében. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Virág Dániel körülbelül 175 cm magas, 80-85 kg, normál testalkatú. Haja rövid, gesztenyebarna, szeme világoskék. A bal szeme alatt egy zöld kannabisz levél, jobb felkarján pedig egy zöld, nonfiguratív tetoválás található.

Utolsó ismert ruházata egy fekete és piros kapucnis pulóver, alatta egy kék vékony pulóver, valamint egy piros póló, illetve szürke melegítőnadrág, és fekete télibakancs volt.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Siklósi Rendőrkapitányságon.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.