Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Éttermet nyithatnak Tóth Gabiék

Nagy fába vágják a fejszéjüket Tóth Gabiék, elsősorban Krausz Gábor, mivel elsősorban ő fog felelni az étteremért.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagyon boldog házasok, és eddig mindent meg tudtak beszélni. Egyikőjük sem tagadja, vannak viták közöttük, de mindig meghallgatják a másik felet, és igazi kommunikációt folytatnak egymással.

Ez a házasság legfontosabb pontja, maga a kommunikáció és az őszinteség. Nemrég kiderült, hogy az örökbefogadás is opció náluk, mert gondolkoznak egy következő gyerekvállaláson, így Hanni kistestvért kaphat. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Természetesen a saját szakmai karrierjükre is koncentrálnak, ami részben összefügghet egymással, mert később éttermet nyithatnak. Több sztár megtette már ugyanezt, ami komoly kihívás, viszont Gábornak nagyon nagy tapasztalata van ebben.

Tóth Gabi is fontos szerepet vállalhat

Emiatt a rizikó is messze kisebb, ráadásul Gabi sokat segíthet az énekhangjával, illetve hamar megtalálja az összhangot az emberekkel, mint azt oly sokan tapasztalták már Tóth Veráék vidéki vendéglátóhelyén.

Gábor a Hot! magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy milyen étteremről is lenne szó pontosan, miután megérkeztek Szentendrére, ami az új lakhelyük. Onnan már nem is szeretnének költözni, annyira csodálatos a környék, és a ház is kellően nagy, amit vásároltak.

„Itt szeretnék nyitni egy éttermet, ezt kezdem előkészíteni, ez egy folyamat, jövő tavaszra reális, hogy megvalósul. Egy családi vendéglőre vágyom, házias ételekkel, ahol én a konyhában vagyok, Gabi pedig a vendégtérben” – mesélte a kiváló és elismer chef.

„Jó ebben, szeret beszélgetni az emberekkel, jó a humora és tud énekelni. Egy olyan közösségi teret szeretnénk létrehozni, ahol a családok jól érzik magukat, és akár generációkon keresztül viheti majd tovább a családunk, ennek az alapjait szeretném lefektetni. Ezenkívül rendezvényeket, privát vacsorákat szervezek. A korábban kiadott könyvem elnyerte a legjobb gasztrokönyv címet, tervezek egy folytatást.” – idézte a Bors Gábort.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.