Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Eltűnt egy 81 éves nő a XIX. kerületből

Az idős asszonyt továbbra is nagy erőkkel keresik.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A 81 éves nő hétfőn, éjfél és reggel hat óra között távozott ismeretlen helyre egy XIX. kerületi lakásból. Életjelet azóta nem adott magáról, a hatóságok továbbra is keresik, valamint a lakosság segítségét is kérik.

Halmágyi Mária 167 centiméter magas, barna hajú, barna szemű. Utolsó ismert ruházata sötétzöld-drapp pulóver, sötét nadrág volt – közölte honlapján a rendőrség. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a 81 éves Halmágyi Mária tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.