Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Csodálatosan néz ki Vasvári Vivien menyecske ruhája

Vasvári Vivien szinte azonnal tudta, melyik az a darab, amit majd viselni szeretne az esküvője alatt, mely álomszerűre sikeredett.

Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien és párja összeházasodtak, igazi álomesküvőjük volt. Sok minden történt a nagy nap alatt, többek között egymásnak is énekeltek a házasok, amivel csak még különlegesebbé vált az esemény.

Sőt, Vivien férje külön produkcióval is készült, amire ugyancsak sokan voltak kíváncsiak. Megható pillanatok voltak ezek, melyeket sosem fognak feledni Viviék, és mindig különleges lesz visszanézni a felvételeket. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Vivien a menyecske ruháját is nagyon szerette, egy igazán különleges kollekció részeként választotta ki a hozzá leginkább illő darabot. Azt kell mondjuk, Vivi ezúttal is tökéletesen választott.

„#reklam | Az esküvő előtt nem tudtam, hogy hol nézzek menyecske ruhát, mert igazán különlegeset szerettem volna, de aztán eszembe is jutott elég gyorsan, hogy mindig szemeztem a @belavarizita_couture kollekcióival és így nekem is kötelező elmennem a Budapesti szalonba.” – írta a posztjában Vivi.

„Amit rajtam láttok csodálatos menyecske ruha, az első ruha volt, amire rámutattam, hogy MEGTALÁLTAM! Viszont rengeteg más csodálatos darab is volt, így mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el hozzájuk.”