Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

14 és 15 éves lányok tűntek el, a pécsi rendőrség a lakosság segítségét kéri

A fiatalkorú lányok május 16-án este a Pécs, Hunyadi utcai Befogadó Otthonból engedély nélkül távoztak, s azóta sem adtak magukról életjelet.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Pálinkás Alexandra és Dömötör Valentina ügyében.

A két lány 2023. május 16-án este a Pécs, Hunyadi utcai Befogadó Otthonból engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodnak, életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Mindkét lány körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna hajuk és barna szemük van. A 14 éves Pálinkás Alexandra utolsó ismert ruházata citromsárga nadrág vagy sötétzöld bársonynadrág, kockás ing és sötét színű sportcipő. A 15 éves Dömötör Valentina orrpiercinget visel, ruházata nem ismert:

Forrás policehu

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható Pálinkás Alexandrát és Dömötör Valentinát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.