Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Nagyszüleik nevelhetik fel a tartálykocsi-baleset miatt árván maradt gyerekeket

A fiatal pár Tardonán lakott, ahova néhány hónapja költöztek, hogy házat építsenek. Egy ötéves kisfiút és egy kétéves kislányt neveltek, akik a történtek óta a nagyszülőkkel vannak.

Fotó: Unsplash
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Néhány nappal ezelőtt súlyos baleset történt a 306-os főúton Miskolc mellett, amikor egy személyautó és egy folyékony nitrogént szállító tartálykocsi karambolozott. A személyautó tért át a szemközti sávba, a teherautó sofőrje pedig hiába próbálta elkerülni az ütközést, nem sikerült.

A teherautó az árokban kötött ki, a személyautó pedig kigyulladt, sajnálatos módon azonban a benne ülő 30 év körüli házaspár már nem tudott kiszabadulni onnan, a helyszínen életüket vesztették. Két gyermekük is volt, akik aznap nem utaztak velük – írta a Blikk.

A fiatalok Tardonán laktak, akik néhány hónapja költöztek a településre, ahol házat építettek. A helybelieket sokként érte a tragédia híre: Balla Zsigmondné azt nyilatkozta az rtl.hu-nak, hogy a történtek óta az egész falu gyászol.

„Ez szombaton délután történt, de vasárnap reggeltől itt az egész falu gyászol. Itt vasárnap meg volt halva a falu, ez nagyon nagy tragédia”

– mondta.

A rendelkezésre álló információk szerint a történtek óta a nagyszülők vigyáznak a pár gyermekeire, egy ötéves kisfiúra és egy kétéves kislányra, emellett úgy tudni, ők is fogják felnevelni az árván maradt kicsiket.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.