Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Nemazalány szelfiben is nagyon erős

A midig trendi és nagyon népszerű énekesnő szelfiben is erős, és ismét sok dicséretet kapott a képe után a követőitől, rajongóitól.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A midig trendi és nagyon népszerű énekesnő szelfiben is erős, és ismét sok dicséretet kapott a képe után a követőitől, rajongóitól.

A szelfizés már hosszú évekkel is jelen volt, nemcsak az utóbbi időben. Akkor azonban még senki sem ült fel erre a bizonyos „trendvonatra”. Volt azonban egy pont, amikor az hatalmassá divattá kezdett válni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az emberek sorra kezdtek el szelfiket készíteni, részben köszönhetően az Instagramnak is. Milliárdos nagyságrendben áramoltak ezek a képek, amiknek a lényege, hogy saját magunkat fotózzuk szemből. Egy külön ipar is épült erre a különböző szelfibotokkal.

BERKI MAZSI ISTENNŐKÉNT EMELKEDETT KI A HABOKBÓL

Mndez nemcsak a fiatalok körében népszerű, és az idősebb korosztály is nagyon aktív, legyen szó nyaralásról, vagy egy átlagos hétköznapról. Ugyanakkor mindig legyünk körültekintőek, és bizonyosodjunk meg arról, hogy mindezt biztonságos körülmények között csináljuk.

A sztároknál is nagy sláger a szelfizés, és ez Magyarországon sincs másképp, ahol az énekesnők előszeretettel készítenek ilyen képeket. Sokszor mindezt szexi formában, kihangsúlyozván például a dekoltázsukat.

Nemazalány ezúttal egy igen közeli szelfit készített, ami nagyon jól sikerült. A rajongók csak úgy dobálták a like-okat, és a szép szavakat, mert Fanni valóban egy természetes szépség, aki lassan 245 ezren követhetnek az Instagramon.

https://www.instagram.com/p/CEHcFhLnQCs/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/nicole-scherzinger-formas-feneke-vagy-a-nap-a-kerekebb-nehez-dontes/

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.