Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,77 Ft
Euró
396,25 Ft
Font
469,25 Ft
Bitcoin
61,365 $

Úgy búcsúznak Lang Györgyitől, ahogy ő szerette volna

Az énekesnő nem szerette a szomorúságot, teljesül a végakarata.

...svg content...Budapest, 2019. május 18. Lang Györgyi énekesnõ, mûsorvezetõ, a Pa-dö-dõ együttes tagja budapesti lakásának erkélyén. MTVA/Gyûjtemény: Keleti Éva
Style

Bense Róbert

Szerkesztő

A 66 éves korában elhunyt Lang Györgyi a vidámságot helyezte előtérbe, azt szerette volna, ha így búcsúznak tőle, nem pedig szomorúsággal. Így minden bizonnyal temetést sem tartanak majd – írja a Blikk.

A lap egy közeli ismerősre hivatkozva írta meg, hogy az énekesnő egyenesen gyűlölte, ha sajnálják, és a „temetés intézményével sem tudott mit kezdeni”, Lang Györgyi pedig annak örülne leginkább, ha nem a halála miatt szomorkodnának, hanem az életét ünnepelnék. Soron kívül Varga Barnabás már Magyarországon van

Hozzátette, hogy az énekesnő hihetetlenül erős személyiség volt, tele akarattal és az élet szeretetével, és még az utolsó időszakban is ő volt az, aki vigasztalta az érte aggódó barátait.

Lang Györgyit 28 éves korában diagnosztizálták sclerosis multiplexszel, később kerekesszékbe került betegsége miatt. 2021-ben, egy sztrókot követően fordult rosszabbra az állapota. A Pa-dö-dő alapítója szombaton, álmában hunyt el, tíz nappal 66. születésnapja után.

Hivatalos: nem lesz új választás Budapesten, Karácsony Gergely marad a főpolgármester

A Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amelynek értelmében a következő öt évben is Karácsony Gergely marad Budapest főpolgármestere.