Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Hivatalos: két új játékkal bővül a Dead by Daylight-franchise

A Supermassive Games és a Midwinter Entertainment megerősítette, két új projekten dolgozik.

Fotó: Behaviour Interactive
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Behaviour Interactive bejelentette, hogy két új játékkal bővül a Dead by Daylight-univerzum, az egyik egy narratív központú, míg a másik egy többjátékos cím lesz. A narratív központú címet a Supermassive Games fejleszti, mely leginkább az Until Dawn, a The Quarry és a Dark Pictures Anthology fejlesztéséről ismert.

Nem elképzelhetetlen, hogy a stúdió Dead by Daylight címe is ugyanazt az egyjátékos narratív keretet fogja követni, amiről a stúdió ismert, amit pedig már most tudni lehet, az az hogy a játék az Entity-n kívül fog játszódni, új szereplőgárdával és történettel. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Traci Tufte, a Supermassive Games vezető producere az új fejlesztés kapcsán megosztotta:

„Keményen dolgoztunk azon, hogy egy Supermassive-játék feszültségét és elágazó történetmesélését a Dead by Daylight mitológiájával együtt kissé tompítsuk, hogy egy intenzív narratív élményt hozzunk létre, tele erőteljes élet-halál döntésekkel.”

A multiplayer változatot pedig a Midwinter Entertainment fejleszti, melyet a legtöbben a Scavengers túlélőjátékról ismerhetnek. A Midwinter Entertainment producere, Audrey Mladina szerint a játék víziója egy PvE-élmény, ahol ahelyett, hogy a játékosok egymással szembenéznének, akár négy játékos is összeállhat, és beléphet az Entity egyik realmjébe, hogy megküzdjön az ellenséggel.

A Supermassive Games azt ígérte, hogy még ebben az évben új információkkal fog szolgálni a játék kapcsán, míg a Midwinter Entertainment már most jelezte, hogy a projekt egyelőre nagyon korai stádiumban van. A rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, hiszen július 5-én debütál Nic Cage a Dead by Daylightban:

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Az Arsenal újabb nyomás alá helyezheti a Manchester Cityt, élőben adja a tv

Az Arsenal és a Manchester City is pályára lép szombaton az angol bajnokságban, és lehetséges, a Liverpoolnak már nincs reális esélye a címre.