Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Rácz Jenő kabriós szelfije nagyot megy, neki is melege van

Noha még mindig „csak” 23°C körül mozog a levegő hőmérséklete, sokkal többnek érezzük azt a Nap ereje miatt.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Eljött a nagy nyári szezon, egyik pillanatról a másikra köszöntött be a meleg idő, amire számítani lehetett. Singh Viki is egy szexi fürdőruhás poszttal indította útjára a nyári szezont, ami reményeink szerint hosszú lesz.

Török Livi sem panaszkodhat, az Exatlon Hungary sztárja nagyon vonzó, akárcsak Gelencsér Timi. A TV2 műsorvezetőnője klasszis vonalakkal hangol az évadra, és valószínűleg idén is sokat láthatjuk a Balatonon. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Szabó Franciska sem panaszkodhat, bár ő egy „házzal” arrébb éli az életét, jelenleg Miamiban. Az Exatlon Hungary bajnokversenyzője igen komoly izmokat hozott össze, amikre maximálisan büszke lehet.

Rácz Jenő is szépen halad előre a fogyással, pár hét leforgása alatt nem kevés súlytól vált meg. Ez pedig bizonyítja, hogy a kitartása ezen a területen is megvan, és még mindig csak a nyár elején járunk.

Jenő szereti a szép autókat, pillanatnyilag egy kabrió Mercedest vezet, amiben minden luxus megvan, melyre szüksége lehet az embernek. Ha kíváncsi vagy Jenő kabriós szelfijére, akkor csak kattints erre a linkre.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.