Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,71 Ft
Euró
389,58 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
61,829 $

Összeveszett a párjával egy nő, majd halálra gázolta

Egy phoenixi kórházba szállították a férfit, hogy mielőbb ellátásban részesíthessék, nem sokkal később azonban életét vesztette.

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Casa Grande-i rendőrség közölte, miszerint másodfokú gyilkosság vádjával letartóztatták az 51 éves Shelly Shears-t, miután szombat reggel fél kilenc körül súlyos állapotban találtak rá az élettársára, az 59 éves Billy Stephens-re, aki az út mentén feküdt.

A beszámolók alapján egy phoenixi kórházba szállították a férfit, hogy mielőbb ellátásban részesíthessék, nem sokkal később azonban életét vesztette, már nem tudtak rajta segíteni – írta a New York Post. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

„A nyomozóknak több bizonyítéka is van, amelyek arra utalnak, hogy Shears és Stephens vitázott egymással, mielőtt a nő járművel elgázolta volna a férfit”

– áll a rendőrség közleményében.

Hozzátették, miszerint a nő tette elkövetése után a helyszínen maradt, így a hatóságok azonnal elfogták. Később a Pinal megyei fogdába szállították, az ügyet pedig benyújtották a megyei ügyészségnek felülvizsgálatra.

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.