Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,94 Ft
Euró
386,05 Ft
Font
450,08 Ft
Bitcoin
66,196 $

Gyerekkel a kormányon hajtott át a piroson egy bringás Budapesten

Köszönetet mondhat a Toyota vészfékrendszerének fejlesztőinek.

...svg content...Fotó: BpiAutósok
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Ismét egy zebrás incidens, ám ezúttal nem autós, és nem is gyalogos volt a hunyó, hanem egy bringás, aki ráadásul egy kisgyerekkel a kormányon próbált meg átkelni szabálytalanul.

„Nem sokon múlott a minap egy baleset a 3. kerületben, a Szentendrei úton. A videón jól látszik, hogy a piros lámpánál álló autók zöldet kapnak, ami után egy – a Szentendrei úttal párhuzamosan közlekedő – kerékpáros úgy gondolta, hogy a gyalogátkelőre felhajtva – a kerékpárról nem leszállva – átteker az út túloldalára, keresztbe, a zöld jelzést kapó, 3 sávnyi autós előtt!” Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros veresége a Paks ellen a Magyar Kupa döntőjében

„A belső sávban elinduló Toyota szerencsére időben észrevette és meg tudott állni. Ami erősen elgondolkodtató a felvétel alapján, hogy nem tűnt úgy, hogy a hibáját elismerte volna a kerékpáros, ráadásul nem egyedül ült a biciklin” – írja a BpiAutósok.

A videót nézve még a bringásnak állt feljebb, valószínűleg nem is sejtette, mekkora mázlija volt azzal, hogy egy modern, vészfékrendszerrel felszerelt autó érkezett. Máskülönben sokkal komolyabb végkimenetele lehetett volna ennek az esetnek.

Új hírek jelentek meg Robert Fico állapotáról a merénylet után

Nagy valószínűség szerint életben maradt a szlovák miniszterelnök, annak ellenére, hogy közvetlen közelről öt lövést adtak le rá.