Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Weisz Fanni biciklin is nagyon vonzó

Weisz Fanni formája szimplán tökéletes, és akkor finoman fogalmaztunk, miközben megtudhattuk, hogy imád kerékpározni.

...svg content...Fotó: Instagram/Weisz Fanni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Weisz Fanni egy olyan természetes szépség, akit sokan szeretnek. Rengetegen rajonganak érte, sok dicséretet kap, és természetesen a divat olyasvalami az életében, ami abszolúte meghatározza a mindennapjait.

Egyrészt modell, sok fotózáson van már túl, másrészt nagyon is megadja a módját a megjelenésének. Ez akkor sincs másképp, ha épp kerékpározik, ami az egyik kedvenc elfoglaltsága, különösen nyáron. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

„Imádom, hogy egyre többet süt a nap, bár sokat dolgozom, de azért, ha tehetem, akkor sokat járok a természetbe és sokat biciklizem is.” – tudhattuk meg Fanni posztjából, aki nagyszerű formában van.

„Az én esetemben még jobban oda kell figyelnem, hiszen nem hallom, hogy a külvilág zajait és hopp elém kerülhet egy kutya vagy egy labda és máris kész a baj.” – tette hozzá a bejegyzésében a modell.

„Az ilyen és hasonló váratlan helyzetekre jelenthet megoldást a baleset-biztosítás. Ne feledjétek, a megelőzés mindig jobb, mint amikor a megtörtént bajjal kell foglalkoznunk. Vigyázzunk egymásra, és élvezzük biztonságban a tavasz szépségeit. Baleset-biztosítással kapcsolatban pedig keressétek az OVB tanácsadóit.”

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.