Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,55 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
59,027 $

Győzikének nagyon jól áll a dubaji arany (fotók)

Győzike szereti a divatot, és Dubajban is megtalálta azt a viseletet, ami a leginkább jól áll számára, ez nem is lehet kérdés.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike egy igazán feltűnő jelenség, karakter, egyéniség, személyiség. Szeret szerepelni, és a kamerák a kezdetektől fogva nem zavarták, nagyon jól érzi magát ebben a környezetben, és ez mindig így lesz.

A dubaji nyaralásuk is különleges, rengeteg fotót és videót osztotta meg a közel-keleti kirándulásukról. Gáspár Bea pedig ismét menyasszonyi ruhát öltött, mivel már 30 éve házasok Győzővel. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

Evelin és Virág szintén velük tartott Dubajba, ahol Győző egy aranyba burkolózott szettet is viselt. Életük egyik legszebb nyaralása lehet ez, háttérben a magas épületekkel a végtelennek tűnő sivataggal.

„@dubaineked.hu Van egy olyan mondás, hogy a siker az, amikor a tehetség találkozik a lehetőséggel. Csak az a lehetőség ritkán jön el.” – kezdte az új bejegyzésében Győzike Dubajból, a Közel-Keletről.

„De akkor nagyon kész kell rá lenni. És indul a hullámvasút – elképesztő magasság, ami után jön a lejtő. Meg kellett tanulni – mint a szörfözésnél -, hogy ha jön egy hullám, utána a hullámvölgyet is át tudjam vinni, azzal a lendülettel, amit elkaptam…”