Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,94 Ft
Euró
394,05 Ft
Font
469,96 Ft
Bitcoin
63,621 $

Ibrahimović ezt most megint odatette: mintha a Trónok harcából lépett volna ki

A svéd világsztárra mindig lehet számítani, és gondoskodik arról, hogy a rajongói, követői ne unatkozzanak a közösségi médiában.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A svéd világsztárra mindig lehet számítani, és gondoskodik arról, hogy a rajongói, követői ne unatkozzanak a közösségi médiában.

A közösségi média az elmúlt években nagyon nagy lépéseket tett meg előre. Hatalmas ugrásnak indult ez a piac, amiből sokan rengeteg pénzt profitálnak, hiszen rengetegen követik őket. Egy jól működő üzleti modellről beszélhetünk. Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mikor akaszthatja szögre a gumicsizmáját

Ezzel együtt a felület arra is lehetőséget ad, hogy a sztárok közvetlenebb módon engedjenek be bennünket a kulisszák mögé, vagy például a lehető leggyorsabban magyarázatot adjanak egy pletykákra, esetleg bejelentsenek valami fontosat.

EGÉSZEN VADÍTÓAN NÉZ KI VIVIEN, WOW!

A sportolók is nagy hasznát veszik a közösségi médiának, közelebbről az Instamgramnak, ahol Zlatan Ibrahimović a legérdekesebb figurák között van. Noha a svéd egy másik generáció tagja, a követőszámot nem kell magyarázni a neve mellett.

Lassan 45 millió követője lehet a még mindig aktív veterán futballistának, aki egy igazi karakter, és már ezzel is sok pénzt tehet zsebre. A kemény külső mögött azonban egy érző szív lapul, amit már nem egyszer bizonyított.

A legutóbbi képe másról szól, mintha csak a Trónok harca sorozatból lépett volna ki. Ez a „darkos” beütés egészen pazar lett, és tökéletesen jellemzi Ibra karakterét, amit mi is imádunk, minden pozitív és negatív attitűdjével.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/berki-renata-istennokent-emelkedett-ki-a-habokbol-nem-gyenge-a-formaja/

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.

Bajnokok Ligája: videón az év egyik legnagyobb védése, hihetetlen volt

Az Arsenal kapusa, Raya sokat tett azért, hogy az Arsenal ne kerüljön még kellemetlenebb helyzetbe az Atalanta ellen a Bajnokok Ligájában.