Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,90 Ft
Euró
388,80 Ft
Font
451,99 Ft
Bitcoin
62,871 $

Vadítóan szexi piros ruhában videózták Barta Sylvia

Barta Sylviának is nagyon tetszett ez a különleges egyberuha, ami igényes módon emeli ki a formáit, a vonalait.

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylvia az egyik olyan hírességünk, aki több mint fiatalosan tartja magát. Minden közrejátszik ebben, nemcsak a genetika, hiszen a TV2 sztárja egészséges, sportos életmódot él, ami kifizetődő számára.

Mindenki láthatja, hogy milyen vonzó, és nem kevés évet tagadhatna le a korából. Sokat sportol, odafigyel a bőre ápolására, igyekszik pihenni is, keveset stresszelni, és így tovább, mert ezek is fontos dolgok. Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Sylvia ilyen formának örvendjen, amiért csak dicséret illeti. A divat is fontos részét képezi az életének, akárcsak a karrierjének, mert amikor televízióban szerepel az ember, külön műsora van, nagyon nem mindegy, milyen megjelenést kap.

A TV2-nél is kiváló szakemberek dolgoznak, akik remek érzékkel választják ki azokat a darabokat, amik a lehető legjobban mutatnak a hírességeknek. A Sylviát egyenesen elvarázsolta az a piros ruha, amit viselt, és véletlenül a férfi öltözőbe nyitott be.

„Amikor egy piros ruha annyira elvarázsol, hogy egy ajtóval odébb, egyenesen a férfi öltözőbe mész be… Legyen szép napotok nektek is!” – írta a posztjában humorosan Sylvia, aki mindig szenzációs formában van.

5150 helyett 1000 forint lehet az egynapos autópálya-matrica

Már "csak" a parlamenti többség kell hozzá.