Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,68 Ft
Euró
386,83 Ft
Font
449,71 Ft
Bitcoin
62,754 $

Vajna Timi: A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak

Vajna Timi egy olyan problémáról beszélt, ami nagyon is valós, és egyre inkább érezni ennek negatív hatásait.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Köztudott, hogy Vajna Timi egy ideje nagyon vágyik arra, hogy édesanya legyen. Ez eddig nem adatott meg neki, hiába a biztos és erős háttér, az égiek valamiért nem látták elérkezettnek az időt.

Rengeteg nő szenved ezzel, milliókról beszélünk, ugyanis a terméketlenség immáron igencsak érezhető és súlyos probléma. Egyes nők úgy öregednek meg, hogy nem tudnak gyereket vállalni, és ez mentálisan is sokat kivesz az emberből, nemcsak lelkileg. Soron kívül Napsütéssel köszönt be a kedd, csak futó záporokra van kilátás

Timi nem adja fel, viszont a saját bőrén kell megtapasztalnia, mennyire nehéz az ilyen helyzetben lévő nőknek. Igyekszik pozitív maradni, ugyanakkor a kegyetlen valóságot is megmutatja, ami éppen ez.

Egy váróból jelentkezett, ahol hozzá hasonlóan olyan nők ülhettek, akik igyekeznek édesanyákká válni, viszont egyelőre nem jártak sikerrel. Mindent elmond a fotó, illetve Timi gondolata a témáról.

„Órákig tartó várakozások… A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak.” – írta a posztjában Timi. „Így a nők kifutnak az időből. Annyira szomorú.” – tette hozzá a bejegyzésében, amit erre a linkre kattintva érhettek el.

Sorsdöntő meccset játszik a Liverpool hétfő este, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik egy több mint fontos meccsre készül hétfő este, ami a bajnoki cím sorsáról is dönthet.