Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,19 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
451,40 Ft
Bitcoin
67,172 $

Nemazalánynak már megint nem tetszett valami a Hal a tortánban (videó)

Fanninak nem tetszett pár dolog, aminek hangot is adott, míg a többiek nem értették a fiatal énekesnő reakcióját.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nemazalány egyértelműen egy megosztóbb személyiség, és noha sokan rajonganak érte, hiszen sikeres, azok sincsenek kevesen, akik egyáltalán nem kedvelik őt, a stílusát, vagy szimplán a személyiségét.

Ez gyakorlatilag kikerülhetetlen, nem lehet mindenkit kedvelni, de Fanninak az Ázsia Expressz és a Sztárban Sztár után a Hal a tortánban is voltak olyan pillanatai, amik nem tetszettek a nézők egy részének. Soron kívül Meghalt Irán elnöke, felvételeken az összeroncsolódott helikopter

Idősebb művészekkel ült egy asztalnál a versenyben, és megtudhattuk, hogy eredetileg katonának készült. Részben említést tett arról is, nem volt túl jó gyerekkora, viszont nem tartja magát flegma embernek.

Nem mindenki érti őt, ahogyan azt sem, miért vesz egyes dolgokat támadásnak. Bebének is furcsa volt a legutóbbi helyzet, mivel saját magukat „öregezték” le, amikor szóba kerültek a koncertek, a régi és a mostani mennyiségek.

„Kioktatnak arról, hogy majd hogy lesz ez pár év múlva, húsz év múlva, meg ilyenek. Tök megértem, de ezt ők is végighallgatták egyszer. Elég egyszer nekem elmondani, nem kell folyton ezt mondani…”

Vitézy fogja a fejét Karácsony még mindig csak épülő zebrája miatt az Astoriánál

Vitézy Dávid Szentkirályi Alexandrához hasonlóan csak fogja a fejét az Astoriánál történtek miatt, ami sok kérdést vet fel.