Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,23 Ft
Euró
388,32 Ft
Font
450,77 Ft
Bitcoin
62,039 $

Párharc: Mischinger Péter megint főszerepbe került, most bulizás közben (videó)

Nem minden néző van elragadtatva attól, hogy Mischinger Péter rendre főszerepbe kerül, most épp bulizás közben a Párharcban.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mischinger Péter átélt pár érdekes pillanatot az Exatlon Hungary-ben, ahol voltak emlékezetes vitái. A dominikai visszatérése már sokkal csendesebb volt, ám végül nem juthatott el a döntőig, kiesett a versenyből.

A Farm VIP 3-ban ugyancsak lehetőséget kapott, és nem úgy tűnt, hogy a csapat kedvence lett volna. Sőt, messze csendesebben élte a farmos életét, mint amire számítottunk volna, majd jött a balhé Szorcsik Vikivel. Soron kívül Orbán Viktor és Kína elnöke nagy bejelentéseket tett, itt vannak a részletek

Nem tudni, mi lesz a bírósági ügy vége, mert Péter nem hagyta annyiban a dolgot, addig Viki nem kér bocsánatot tőle. Mindketten megosztóbb személyiségek, amivel tisztában lehetnek, akárcsak azzal, hogy soha nem lesznek barátok.

Péter jelenleg is képernyőn van a TV2-n, méghozzá a Párharcban a kedvese oldalán. Nemrég egy pókot tartott a szájában, ami komoly fájdalmakhoz vezetett, viszont a siklóval a szájában már nem voltak gondjai.

Az esti ünneplés sem maradhatott el, miután Péter csapata behúzta a győzelmet. Az alkohol is előkerült, és látható módon az Exatlon Hungary korábbi versenyzője nagyon jól, önfeledten érezte magát.