Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

A Metro: Last Light egy héten át ingyenesen elérhető lesz

A Metro 2033 kiváló folytatása az elmúlt generáció egyik legjobb lövöldéje.

...svg content...Fotó: 4A Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A 10. évforduló megünneplésére a 4A Games május 18-25. között bárki számára ingyenesen elérhetővé teszi a Steamen a korszakalkotó folytatást, a Metro: Last Lightot. A remek hírhez az is hozzátartozik, hogy ha egyszer felveszed a címet Steam-könyvtáradba, onnantól a tiéd.

A Metro: Last Light közvetlenül a Metro 2033 eseményi után veszi fel a fonalat, folytatva Artyom történetét és a túlélésért folytatott harcát a poszt-apokaliptikus orosz metropolisz alatti, kifejezetten borzalmas alagutakban.

A folytatás számos pozitív kritikát kapott, hiszen tovább csiszolta az első rész mechanikáját, megtartva a kőkemény első személyű akciót, miközben módosított fegyverhasználaton és kevésbé homályos mechanikával javított rajta. Noha a játék 2013-as megjelenésekor lenyűgözte a játékosokat, még mindig fantasztikusan néz ki.

A sorozat legújabb darabja a 2019-ben megjelent Metro: Exodus, ám a fejlesztő 4A Games a hírek szerint már dolgozik a folytatáson. A játékok által feldolgozott könyvsorozat szerzője pedig maga erősítette meg 2019-ben, hogy az Exodus folytatása fejlesztés alatt áll. Egy januári jelentés szerint a negyedik rész fejlesztése remekül halad, és nem kizárt, hogy ebben az évben meg is jelenik.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.