Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Nemazalány még festeni is nagyon jól tud

Elmondása szerint nem tud rajzolni, és nincs jó kézügyessége, mégis remek festményekkel rukkolt elő az évek során, ami stresszlevezetés számára.-

...svg content...Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Vannak, akik nincsenek kibékülve Nemazalány stílusával, karakterével és személyiségével, de ehhez már hozzászokhatott. Nem törekszik arra, hogy megfeleljen másoknak, és összességében visszahúzódó.

Nem jár el gyakran bulizni, szeret otthon lenni, sorozatokat nézni, vagy épp fest. Tóth Andihoz hasonlóan Fanni sok mindenhez ért, és eddig nemigazán tudhattuk róla, hogy ilyen szinten tud festeni Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Szerényen beszélt erről a Hal a tortánban, nem sokkal azután, hogy elárulta, katonának készült. Nála a stressz levezetéséről szól a festészet, és azt kell mondjuk, nagyon ügyes benne, büszke lehet rá.

A nehéz gyermekkort megélt Fanninak sokkal nagyobb önbizalomra lenne szüksége, sokszor úgy érezzük, nem emeli ki az erősségeit. A festészettel érdemes lenne foglalkoznia, mert látható módon van hozzá alkotói vénája.

Hogy mit hoz számár a jövő, nem tudni, mert nem készül festőnek, de még mindig fiatal, sokat fejlődhet. Érdemes megnézni róla a videót, és valószínűleg azóta újabb és újabb alkotások fűződtek a nevéhez.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.