Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

Új funkciót kapott a WhatsApp, ezzel a legbizalmasabb üzenetek is védve lesznek

De az app más hasznos funkciókkal is bővül, amelyekről további részleteket is elárultak.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Manchester Evening News számolt be róla nemrégiben, miszerint a Meta megerősítette, hogy új funkciót kapott a WhatsApp nevű üzenetküldő alkalmazás, amellyel ezentúl a legbizalmasabb üzenetek is védve lesznek.

A Chat Lock (chatzár) elnevezésű újdonság lényege, hogy a beszélgetéseinket egy külön mappába helyezhetjük át, amelyet jelszóval, ujjlenyomattal vagy akár Face ID arcfelismerővel is levédhetünk – írta a 24.hu. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

De az app más hasznos funkciókkal is bővül, hiszen a felhasználóknak immár lehetősége van letiltani, hogy a beszélgetés másik résztvevője képernyő fotót készítsen az üzenetváltásról, illetve automatikusan eltűnő üzeneteket is küldhetnek.

Mark Zuckerberg, az alkalmazást fejlesztő Meta vezérigazgatója egy Facebook bejegyzésben azt írta, hogy az újítások sokkal privátabbá teszik a beszélgetéseinket, mert az értesítésekből nem lehet tudni, ki a feladó, vagy mi az üzenet tartalma, csak ha a jelszó megadásával belépnek a mappába.

Döntést hozott a bíróság Fico merénylőjének ügyében, több órán keresztül tárgyaltak

A lévai férfi indítékait is vizsgálták, egyértelmű a politikai motiváció.