Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
400,98 Ft
Font
478,99 Ft
Bitcoin
59,483 $

A Rákóczi hídról a Dunába zuhant egy férfi, ellenállt a segítségére sietőknek

Szerencsére később sikerült a partra vinni, ahonnan a mentők rendőri kísérettel vitték kórházba, hogy megvizsgálják és ellátásban részesítsék.

...svg content...Fotó: Drónfelvételen a déli vasúti összekötő híd, a Rákóczi híd és a Mol épülő székháza 2022. november 14-én. MTI/Máthé Zoltán
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A rendőrség honlapján nemrégiben arról számoltak be, miszerint 2023. május 16-án, délután 5 óra körül történt az az incidens, amelynek során a Rákóczi hídról a Dunába zuhant egy férfi.

A jelentés szerint a BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei azonnal megpróbálták kiemelni, de a férfi ellenállt a segítségére sietőknek. Szerencsére azonban később sikerült a partra vinni, ahonnan a mentők rendőri kísérettel vitték kórházba. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a verőfényes napsütést a hétvégén

Korábban azt is megírtuk, hogy kedd hajnalban egy 25 év körüli nőhöz riasztották a mentőket, aki a vizes várfalon sétálva megcsúszott és nagyjából 5 métert zuhant. A szakemberek perceken belül a helyszínre értek és megvizsgálták, de szerencsére nem esett komoly baja.

Mindössze néhány karcolást szerzett, illetve az is kiderült, hogy a zuhanás után azonnal felállt és egy közeli padig is el tudott sétálni, ahol fekve várta a mentőket. Végül a biztonság kedvéért kórházba szállították, de azóta minden bizonnyal hazaengedték.

Vitézy Dávid szerint maga Lázár János rúgta ki a MÁV-HÉV vezért

Vitézy Dávid hamar reagált a MÁV-HÉV vezérigazgatójának kirúgására, aminek híre gyorsan bejárta a magyar sajtót.