Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,17 Ft
Euró
385,36 Ft
Font
448,44 Ft
Bitcoin
61,747 $

Jön a fordulat? Kiderült, mennyivel drágul a gázolaj péntektől

A hét közepén még stagnálás volt, a gázolaj ára azonban pénteken megindul felfelé.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár az elmúlt hetekben folyamatosan szó volt arról, hogy a világpiaci történések hatására emelkedésnek indulhat az üzemanyagok ára, eddig ebből sokat nem vehettünk észre.

Ugyanakkor annak már a héten is voltak jelei, hogy a csökkenés megállt, szerdán már nem változtak a nagykereskedelmi árak, így a gázolajat 542, a 95-ös benzint pedig 556 forintos literenkénti átlagáron tankolhattuk a kutakon. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

A holtankoljak.hu legfrissebb információi szerint a pénteki árváltozás most csupán a gázolajat érinti, melynek pénteken bruttó 3 forinttal emelkedik a beszerzési ára.

Mint írják, a héten a benzin ára már nem változik, az átlagár marad 556 forint literenként. A gázolajért pedig várhatóan 545 forintos átlagárat kell majd fizetni a töltőállomásokon.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.