Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Hal a tortán: Nemazalány senkiben nem lát vetélytársat

Nemazalány nagyon határozottan fogalmazott, és azt mondta, senkiben nem lát vetélytársat a Hal a tortánban.

...svg content...Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nemazalány is szerepet vállalt a Hal a tortán új évadában, aminek továbbra is Gáspár Bea a háziasszonya. Bea nélkül már nem is lehetne elképzelni a műsort, annyira jól áll neki ez a szerep, és közben feladatokat ad ki a sztároknak.

Nemazalány viszont úgy érezte, öregek hozzá a versenytársai, majd kiderült, eredetileg katona szeretett volna lenni. Végül egy egészen más pályát választott, és igencsak sikeres benne, szép környezetet teremtett magának a zenélésből. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ez amiatt is fontos volt számára, mert nem volt egy túl jó gyerekkora, és ezt nem is tagadta. Nem tért ki a részletekre, ám ez nyilván hatással lehetett a személyiségére, és az egyik legzárkózottabb hírességnek tartják.

Ami pedig a főzést illeti, egyenesen imádja, így kézenfekvő volt, hogy igent mond a Hal a tortánra. „Én nem látok vetélytársat Gabiban, senkiben.” – jegyezte meg Nemazalány a tőle megszokott őszinteséggel.

Hamarosan pedig kiderül, Nemazalány mennyire jó a konyhában, és ha kritikákat kap, érdekes lesz látni, hogyan fogadja azokat. A Sztárban Sztárban is volt pár élesebb kritika, és olyankor minden az arcára volt írva.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.