Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Nemazalánynak már elege volt (videó)

Halastyák Fanninak nem nyerte el a tetszését a játék a Hal a tortánban, és ennek hangot is adott, még egy csúnyább szó is elhagyta a száját.

...svg content...Fotó: Instagram/Hal a tortán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Halastyák Fanni, ismertebb nevén Nemazalány, igen megosztó az emberek körében. Ezt pontosan láthattuk az Ázsia Expressz és a Sztárban Sztár alatt, nagyon sokan és keményen támadták, de állta a sarat.

Sejtette, hogy lesznek, akik élesen fogják kritizálni, ám ilyen mennyiségre talán még ő sem számított. Mindenkinek megvan a maga stílusa, és ez Fanni esetében sincs másképp, nem lehet mindenkinek szimpatikus. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Nem is ez a célja, és a Hal a tortánt sem amiatt vállalta el, hogy meggyőzze az embereket. Egyszerűen szeret főzni, és igyekezett mindnet beleadni, miközben jól érzi magát, ami nem mindig sikerült.

Kakukktojásnak nevezte magát, mert más generációkkal ült egy asztalnál. Nem is lehetett kérdés, hogy Bebe volt a hangulatfelelős, rendkívül jól szórakozott, majd jött egy újabb játék, ami nem tetszett Fanninak.

„Nekem ez a játék annyira nem tetszett, ami Gabi kitalált. Annyira be voltam már parázva ettől a retrotól, és már annyira le*artam, már bocsánat, hogy elvesztettem magamban a hitet.” – fogalmazott Fanni.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.