Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,738 $

Elképesztő mennyiségű kaparós sorsjegyet kaptak Vasvári Vivienék az esküvőjükre

Volt, aki igencsak frappáns ajándékot választott, aminek bárki örülne, pláne ilyen mennyiségben, és Vasvári Vivien is nagyon boldog volt miatta.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien a fiatalkora ellenére nagy utat járt be, mind a karrierjében, mind a magánéletében. Fiatalon lett édesanya, amire őszintén vágyott, és két gyermeknek adott életet, akik nagyon büszkék voltak rá a Farm VIP-ben, amit végül a legjobb női versenyzőként zárt.

Vivien pár esztendővel ezelőtt rátalált arra a férfira, akit a másik felének hívhat, és nemrég több mint megható sorokat fogalmazott meg hozzá, aki nem mellesleg már a férje, pár nappal ezelőtt összeházasodtak. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A híres modell és médiaszemélyiség pocakja egyre kerekebb és nagyobb, hónapokon belül megszületik a közös babájuk. Vivien hamarosan háromszoros édesanya lesz, és talán soha nem láttuk ilyen boldognak, mint most.

Álomszerű érzéseket élhet át, ezzel minden a helyére került az életében, gyereket vár szíve választottjától, akit őszintén szerethet. Remek duót alkotnak, és a közös gyermekük lesz szerelmük igazi gyümölcse.

Természetesen a nászajándékok sem maradhattak el, volt aki egy bőröndnyi kaparós sorsjegyet ajándékozott az ifjú párnak. Videó is készült róla, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.