Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Jó hír érkezett Gulácsi Péter felől

Hosszú kihagyás után újra edzésbe állt a magyar kapus.

Lipcse, 2022. szeptember 8. Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa a Sahtar Donyeck ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az F csoport elsõ fordulójában játszott mérkõzésen Lipcsében 2022. szeptember 6-án. MTI/EPA/Filip Singer
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A magyar válogatott és az RB Leipzig hálóőre még októberben, a Celtic elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés során sérült meg. Egyből kiderült, hogy nagy a baj, hiszen Gulácsit hordágyon kellett levinni a pályáról.

A 33 éves kapust, aki elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében, nem sokkal később meg is operálták, ám az már akkor egyértelmű volt, hogy hosszabb kényszerpihenő vár rá. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Azonban a rehabilitáció és az edzőtábor helyett januárban ismét kés alá kellett feküdnie egy bakteriális fertőzés miatt, ami miatt még tovább csúszott a gyógyulása, és így a visszatérésének időpontja is.

Most azonban végre jó hírek érkeztek Gulácsi Péter állapota felől, aki sérülése óta először immár labdás edzéseket is végez, igaz egyelőre még csak egyénileg – számolt be róla az MTI.

Habár a mostani szezon már tavaly véget ért a magyar kapus számára, a Bundesligában a harmadik helyen álló Lipcse minden bizonnyal jövőre is ott lesz a Bajnokok Ligájában, remélhetőleg akkor már ismét Gulácsival a kapujában.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.