Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Orbán Viktor ismét kormányülést tart, kiemelten fontos a téma (fotók)

Orbán Viktor magyar miniszterelnök ismét kormányülést tart, bőven van miről tanácskoznia a kormánynak, így hamarosan újabb bejelentések várhatóak.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország kormánya minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a magyar emberek biztonságban legyenek, pénzügyi szinten is. Számtalan fontos döntést hoztak ennek érdekében az elmúlt hónapokban.

Az új költségvetés is úton van, ami nyilván átírásra került a kialakult európai helyzet miatt, de a családok védelme továbbra is biztosított. Ezzel együtt a rezsicsökkentés is marad a helyén, miközben újabb támogatások lépnek érvénybe. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az infláció is csökkenni kezdett, ami az egyik legjobb hír, és a nyár folyamán valószínűleg ez még inkább fel fog gyorsulni. Orbán Viktor miniszterelnök kedden ismét kormányülést tartott, és megint a kiemelt témák között szerepel a 2024-es költségvetés.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.