Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,05 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,96 Ft
Bitcoin
62,771 $

Több mint 500 termék árát csökkentette idén a Lidl

Hazánk piacvezető kiskereskedelmi áruházlánca évek óta azon dolgozik, hogy a magyar emberek számára a lehető legjobb árakat tudja biztosítani üzleteiben.

Fotó: Vásárlók a Lidl áruházlánc egyik új üzleténél Belgrádban 2018. október 11-én. (MTI/EPA/Koca Sulejmanovic)
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ez év januárjától a Lidl a beszerzési árak csökkenéséből adódó, sőt az azon is túlmutató árelőny továbbadásával eddig több mint 500 termék árát csökkentette, ezt pedig a jövőben is folytatni kívánja, hogy minél jobban támogathassa a magyar családokat.

Ezáltal számos alapvető élelmiszer és vásárlók által közkedvelt termék ára lejjebb ment, egyes árucikkeknél 39%-kal, de átlagosan mintegy 9%-kal, ami semmiképp sem elhanyagolható kedvezmény – írta az Origo. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Ez pedig többféle vaj, sajt és tejföl, kenyerek és péktermékek, rizs, baromfi rudacska, vegyes virágméz, száraztészták, szendvicsfeltétek, fűszerek, tisztító- és tisztálkodószerek, babaápolási termékek és gyümölcslevek esetében is igaz.

Mindemellett hétről hétre újabb és újabb termékek kerülnek alacsonyabb áron a polcaikra, nem beszélve a Lidl digitális hűségprogramjáról, a Lidl Plus további 10-12 kedvezményre jogosító kuponjáról, a kaparós nyereménykártyákról és az egyéb extra kedvezményekről.