Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,36 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
454,69 Ft
Bitcoin
58,525 $

Az OMSZ szerint „gyűlöletcunami zúdul a mentőkre” Gálvölgyi János ügye miatt

Noha a közösségi médiában közzétett bejegyzésben csak „ismert művészként” utaltak Gálvölgyi Jánosra, azt írják, „gyűlöletcunami zúdul a mentőkre” az ügy miatt.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, melyben azt írják, „gyűlöletcunami zúdul a mentőkre”. A bejegyzést változtatás nélkül közöljük.

„Az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségét 8500 elkötelezett életmentő alkotja, akiket egy nemes cél, a segíteni akarás köt össze. Munkájukra hivatásként tekintenek, amit a legmagasabb szakmai színvonalon szolgálnak a nap minden percében, tekintet nélkül a betegek társadalmi-, vallási-, etnikai- vagy egyéb hovatartozására.” Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

„Egy ismert művész esete kapcsán vétett irányítói hiba miatt ezt most több médium is kétségbe vonta és politikai támadást indítottak a mentőszolgálat ellen.”

„Ezzel azt a hamis látszatot keltik, hogy a bajtársak nem tesznek meg mindent a betegekért és megkérdőjelezik a mentők szakértelmét, amivel évente 1.2 millió rászorulónak segítenek.”

„Az Országos Mentőszolgálat bajtársai továbbra is legjobb tudásuk szerint, lelkiismeretesen végzik munkájukat és segítenek MINDEN RÁSZORULÓNAK! Köszönjük áldozatos szolgálatukat!”